0640358729 guuspuy@gmail.com

Journalist Zwolle

Journalist in Zwolle

Wanneer je zoekt naar een journalist in Zwolle, dan wil je niet zomaar iemand inhuren. Je wilt een ervaren tekstschrijver in Zwolle die zowel uitblinkt in schrijven als in perscontact. Veel bedrijven en organisaties hebben reeds ervaren dat het veel gemakkelijker is om een verhaal de wereld in te helpen wanneer je rechtstreeks contact opneemt met onze journalist in Zwolle. Wij begrijpen hoe je als organisatie of bedrijf aandacht kan krijgen voor jouw verhaal. Wanneer je contact opneemt met ons voor berichtgeving in de media, gaan we samen kijken welke kanalen we kunnen benutten en hoe we het verhaal maximale nieuwswaarde kunnen geven. Het gebruikelijke advies is om een persbericht te schrijven en dit naar onze contacten bij de pers te sturen. Graag kijken we ook samen met jou naar hoe we ruchtbaarheid kunnen geven aan jouw verhaal.

Journalist Zwolle
Journalist Zwolle

Zeer ervaren journalist in Zwolle

Door met PR-professionals te werken kan een verhaal op een manier geschreven worden die relevantie meebrengt. Als ervaren journalist in Zwolle kijken we altijd naar de nieuwswaarde van een bericht. Hierbij schrijven wij een verhaal dat past bij de doelgroep van het nieuwsmedium waar het artikel zal verschijnen. Zo creëren we relevantie rondom jouw dienst, product of boodschap. Als PR-professionals zijn we thuis in veel verschillende branches, waardoor we kennis hebben van de doelgroep die relevant is voor jouw verhaal. Wellicht heb je zelf al wel eens gemerkt dat e-mailpitches van een persbericht veel tijd kosten en een lage slagingskans hebben. Wat voor een nieuwsbureau of mediabedrijf belangrijk is, is hoe het verhaal wordt geschreven, maar ook hoe het wordt gebracht. Wij kunnen daar zowel advies in geven als dit verhaal op een overtuigende manier voor je opschrijven.

Over onze diensten

Met de opkomst van sociale media wordt het steeds belangrijker om contact te maken met jouw doelgroep en een effectieve public relations-strategie op te bouwen om nieuws naar buiten te brengen. Het werken aan naamsbekendheid middels een vruchtbare boodschap betekent contact leggen met de mediakanalen die het interview zullen publiceren. Meer dan ooit tevoren is het noodzakelijk om met deze mediakanalen samen te werken voor maximale bekendheid. In feite werken veel van de hedendaagse journalisten meer dan mediaspecialisten dan als verslaggevers. Wij kunnen je adviseren in het kiezen van de kanalen, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Krijg antwoord op vragen als: wie is mijn doelgroep? Waar bevindt mijn doelgroep zich? En welk verhaal kan mijn doelgroep aanzetten tot actie? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag met je in gesprek.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Wij werken altijd zeer resultaatgericht. Ons doel is maximale bekendheid te creëren door middel van het kiezen van de juiste kanalen en het schrijven van zowel goede persberichten als andere teksten. Laat ons weten wat jouw boodschap is en wij zorgen ervoor dat deze bij een breed publiek bekend wordt. Hoe we dat doen? Neem contact met ons op en we vertellen je er alles over!

Neem contact met ons op